HOME

Diverse oude foto's van de Deken dr. Dirckxweg in Bavel.

Luchtfoto van Breda, recht van onder naar boven de Baronielaan met in de bocht de Heilig Hart van Jezuskerk. De kruising rechts boven is de vijfsprong van; Baronielaan, Wilhelminastraat, Parkstraat, Koninginnestraat en Ginnekenweg.

Luchtfoto van Breda met links de zuidelijk vijver in het Wilhelminapark. De weg van midden onder schuin rechts naar boven is de Ginnekenweg. De weg aan de onderzijde naar rechts is de Baronielaan met de Heilig Hart van Jezuskerk.

1935 Luchtfoto van Breda. In het midden het Kasteel van Breda

1935 Luchtfoto van Breda, de Baronielaan..

Luchtfoto van Breda met links van het midden het station. Rechts van de Mark (rivier) het Stadspark Valkenburg met daaronder het Kasteel van Breda (Koninklijke Militaire Academie). Boven het stadspark de bouw van de toren van de Sint-Joesphkerk.

Luchtfoto van Breda met rechts midden het station. Links van de Mark (rivier) het Stadspark Valkenburg met daarboven het Kasteel van Breda (Koninklijke Militaire Academie). Rechts onder de bouw van de toren van de Sint-Joesphkerk.

1938-07-27 Luchtfoto van de Molenschot bij Breda.

1939-08-14 kma.

Watersnoodramp 1953. Luchtfoto van de Mark met naar rechts het Markkanaal noordwest van het buurtschap Strikberg en een overzicht van het door de ramp getroffen gebied. Rechtsonder de Grote- of Spinolaschans.

KMA 1970.

Breda 1930.